Contacteer ons

E-Shape

E-Shape: hoe werkt het?

Het E-Shape programma van E-Fit is perfect voor bodyshaping. In slechts 20 minuten word je slank en strak: zonder te sporten! Terwijl de E-Fit Beauty & Slim aan je lichaam werkt, heb jij 20 minuten ontspannende, zalige me-time. Je krijgt een elektrodenpak aan en de elektrodenpads doen het werk voor jou. Zo zullen jouw spieren samentrekken zonder dat je zelf moet bewegen. Ideaal als je op zoek gaat naar een manier om te ontspannen of omdat je door bepaalde kwaaltjes niet meer zo makkelijk kan sporten. De infrarood gaat ook zorgen voor een betere huidstructuur.

E-Fit Beauty & Slim

De E-Fit Beauty & Slim werkt met twee technologieën:

  • EMS (elektromusculaire stimulatie): verstevigt de spieren en huis, werkt probleemzones weg en zorgt voor een lift. Cellulitis neemt drastisch af!
  • Infrarood: de sensoren ontgiften je lichaam, verhogen je calorieverbranding en versnellen je stofwisseling.

Het beste resultaat bereik je na 2 sessies van 20 minuten per week.

Maak kennis met E-Shape

Waaraan werken we in 20 minuten?

  1. Je buik
  2. Je love handles en onderrug
  3. Je zitvlak
  4. Je quadriceps
  5. Je hamstrings
  6. Je armen

E-Fit gratis en vrijblijvend uitproberen?

Infrarood Deep level therapie

De speciale pakken van de E-Fit Beauty & Slim werken met infraroodtechnologie. De stralen dringen je huid veilig binnen en creëren via warmte een betere bloedcirculatie en metabolisme. Efficiënt, veilig en heel aangenaam!

E-Shape traint volgende spiergroepen

de buik
de lovehandels/de onderrug
het zitvlak
de quadriceps
de hamstrings
de armen

Full-body of specifiek

Heb je graag een complete, full-body work-out? Of zijn er bepaalde spier(groepen) of probleemzones die extra aandacht verdienen? E-Shape zorgt voor de ideale oplossing.