Contacteer ons

Extra Behandelingen

Wat zijn Extra Behandelingen?

Wij bieden niet alleen E-Fit aan, maar ook drie andere behandelingen die jouw welzijn bevorderen.
Voor meer informatie over deze behandelingen, kun je hieronder een kijkje nemen.
Ontdek hoe we jou kunnen helpen om je beste zelf te zijn!

 

Cryolipolyse:

De IceSlim behandeling is perfect om plaatselijke vetophopingen te bestrijden door middel van vetbevriezing. Dankzij cryolipolyse (vetbevriezing) gaan we de vetcellen te lijf door in te spelen op de gevoeligheid van de vetcellen bij koude. Je probleemzone wordt blootgesteld aan een intensieve en gecontroleerde koeling gedurende een uur.

Bijgevolg zullen de vetcellen verdwijnen door het lymfesysteem en de lever in de weken die volgen op de behandeling. Dankzij deze techniek worden de vetcellen definitief verwijderd en je lichaam opnieuw gecontourd.

Deze techniek kan op verschillende zones toegepast worden: buik, love handles, rug, benen, armen dijen… Een zone is bv armen, buik, love handels,… en 2 behandelkoppen (dus links & rechts)
Prijs 1 zone: 195€ (60min)
Prijs 2 zones: 295€ (120min)

Lymfedrainage:

Heb je regelmatig last van zware, vermoeide of gezwollen benen? Breng dan nu verlichting met de professionele lymfedrainage behandeling via de body drainer. Dankzij deze therapie versnelt de afvoer van je lymfevocht, lichaamsvet en afvalstoffen. Bovendien maakt lymfedrainage je huid strakker en steviger door middel van pressotherapie.

Nog een pluspunt? Deze behandeling garandeert voelbaar en zichtbaar resultaat vanaf de eerste sessie! Elke sessie duurt 45 minuten
10 beurten – 350€
20 beurten – 650€
30 beurten – 900€

Vragen over de extra behandelingen?

Avislim:

Wil je extra calorieën verbranden? Of heb je nood aan een detox? Of misschien wil je wel gewoon even ontspannen en je energiepeil en lichaam terug in balans brengen? Met de AVI-Slim kan het allemaal. Eén sessie van 40 minuten staat gelijk aan anderhalf à twee uur joggen. En jij hoeft maar één ding te doen: ontspannen. Het resultaat? Een zuiver, gezond lichaam en een ontspannen geest.

De infraroodstralen zorgen voor een diepe, aangename warmte op je huid en lymfestelsel. Daarnaast stimuleren ze je bloeddoorstroming en metabolisme. De toermalijnstenen zorgen terwijl voor een ontgiftende werking. Een natuurlijke, effectieve detox, zeg maar.

De AVI-Slim infrarood-therapie is de ideale manier om snel af te vallen, je huid te verstevigen, het imuunsysteem te verbeteren en mentaal helder en alert te worden.
10 beurten – 400€
20 beurten – 700€
30 beurten – 900€