Contacteer ons
AMU03713
Afterbaby programma

E-Fit na de zwangerschap

Een babytje laten groeien in je prachtige bolle buik was een geweldig gevoel! Maar nu wil je weer in je kleren passen en je oude energie terug, toch?
Een zwangerschap vergt veel van je lichaam, dus het is essentieel om na de bevalling op de juiste manier weer in vorm te komen en spieren te trainen. Wij bij E-Fit Aalst helpen je hierbij door een combinatie van methoden en bieden persoonlijke begeleiding.

Snel slank, strak, fit en vol energie na de zwangerschap! Klinkt dat als een droom? Voedingsaanpassingen zijn belangrijk, maar niet genoeg. Ze moeten worden gecombineerd met gerichte oefeningen. Dit aangezien jouw spieren onder een enorme druk stonden tijdens de zwangerschap en sommige spieren verslapt zijn. E-Fit kan je daar uitstekend bij helpen! E-Fit richt zich niet alleen op de oppervlakkige spieren maar ook op de diepere, moeilijk te trainen buikspieren, en verstevigt ook het bindweefsel en de huid. Na negen maanden hard werken heeft je lichaam extra zorg nodig!

In het After Baby-programma kun je kiezen voor actieve of passieve sessies, of een combinatie van beide om je resultaten sneller en effectiever te bereiken.

Met E-Fit After Baby zorgen we ervoor dat je lichaam snel herstelt na de bevalling, de juiste spieren traint (ook je dieperliggende spieren) en je figuur snel terugkrijgt.

Schermafbeelding 2024-06-20 120514

Waarom kiezen voor E-Fit na je bevalling?

  • Versteviging van oppervlakkige en diepere buikspieren
  • Versteviging van bindweefsel en huid
  • Stimulering van vetverbranding
  • Meer energie

Wanneer mag je starten met E-Fit?

Bij een normale zwangerschap en bevalling mag je starten na ongeveer 6 weken. Dit bespreek je best met je arts of kine.

Ik start echt vanaf 0, is dat een probleem?

Nee helemaal niet! We kunnen afhankelijk van je voorkeur starten met passieve sessies of actieve sessies. Dit bespreken we graag tijdens een gratis proefsessie. Ook de intensiteit van het toestel kunnen wij helemaal naar wens instellen (algemene impulsen, zone specifiek,…). Dus samen gaan we het rustig terug opbouwen!

Ik heb nog geen opvang voor mijn kindje?

Jouw kindje kan zeker meekomen. Aangezien de oefeningen op de mat gebeuren in een heel kleinschalig kader kan jouw kindje gerust in zijn/haar maxi cosi mee naar de training sessie. Er zijn max 2 andere klanten aan het sporten bij E-Fit Aalst dus je komt terecht in een kleinschalige gezellige fitness waarbij je echt persoonlijk geholpen wordt en je kindje welkom is.