Contacteer ons

Voedingsadvies

Hoe werkt ons voedingsadvies?

Heb je al een tijdje moeite met het aanhouden van een dieet omdat je de moed verloor, niet snel genoeg resultaat zag, altijd honger had, bijna niks meer mocht eten of last had van het jojo-effect? Of weet je niet meer welk dieet nu bij jou past? Indien je start bij E-Fit Aalst dan gaan we voor resultaat! Daarom krijg je een gratis & vrijblijvend voedingsadviesgesprek (ter waarde van € 55). Dit is het moment om je vragen te stellen aan je persoonlijke voedingscoach. Wij hebben verschillende oplossingen in huis zodat we altijd iets hebben dat bij jou past.

Persoonlijke voedingsbegeleiding

Het voedingsadvies heeft meerdere facetten:

  • Professioneel advies van voedingscoaches, met continue opvolging, steun en bijsturing
  • Figuuranalyse: we bekijken meer dan enkel gewicht maar geven jou een volledige figuuranalyse
  • Duidelijke, hands-on aanpak met aandacht voor het grote plaatje
  • Volledig op maat: op je eigen tempo, volledig in lijn met je levensstijl én met lekkere, gezonde voeding

Voedingsadvies op maat nodig?

Proteïnedieet

Om optimale resultaten te boeken met E-Fit is het belangrijk om voldoende eiwitten te eten. Zo gaan we volop voor spieropbouw. Dit kan met gezonde voeding maar wij kunnen jou hier ook in ondersteunen met enkele producten uit ons proteïnedieet. Afhankelijk van jou doelen gaan wij een op maat gemaakt programma opstellen zodat jij de beste versie van jezelf kan worden.

Restart

Met Restart werken we aan een nieuwe levenstijl om zo je ideale gewicht levenslang te behouden. Restart combineert gezonde voeding met een 100% natuurlijk voedingssupplement. Samen met jouw coach ga je de 3 fases van het restart programma doorlopen.

  • Ontgiftingsfase
  • Zoekfase
  • Leeffase

Door deze fases samen te doorlopen weet jij binnenkort hoe jij jouw ideale gewicht levenslang kan behouden. Ben jij er klaar voor? Vraag gerust meer info aan je E-Fit Coach.