Contacteer ons

Voedingsadvies

Hoe werkt ons voedingsadvies?

Heb je al een tijdje moeite met het aanhouden van een dieet omdat je de moed verloor, niet snel genoeg resultaat zag, altijd honger had, bijna niks meer mocht eten of last had van het jojo-effect? Of weet je niet meer welk dieet nu bij jou past? Indien je start bij E-Fit Aalst dan gaan we voor resultaat! Daarom krijg je een gratis & vrijblijvend voedingsadviesgesprek (ter waarde van € 55). Dit is het moment om je vragen te stellen aan je persoonlijke voedingscoach. Wij hebben verschillende oplossingen in huis zodat we altijd iets hebben dat bij jou past.

Persoonlijke voedingsbegeleiding

Het voedingsadvies heeft meerdere facetten:

  • Professioneel advies van voedingscoaches, met continue opvolging, steun en bijsturing
  • Figuuranalyse: we bekijken meer dan enkel gewicht maar geven jou een volledige figuuranalyse
  • Duidelijke, hands-on aanpak met aandacht voor het grote plaatje
  • Volledig op maat: op je eigen tempo, volledig in lijn met je levensstijl én met lekkere, gezonde voeding

Voedingsadvies op maat nodig?

Proteïnedieet

Om optimale resultaten te boeken met E-Fit is het belangrijk om voldoende eiwitten te eten. Zo gaan we volop voor spieropbouw. Dit kan met gezonde voeding maar wij kunnen jou hier ook in ondersteunen met enkele producten uit ons proteïnedieet om het makkelijker te maken om aan voldoende eiwitten te komen. Afhankelijk van jou doelen gaan wij een op maat gemaakt programma opstellen zodat jij de beste versie van jezelf kan worden.

Heltitude

Bij E-Fit Aalst werken we samen met de topproducten van Heltitude. We geloven in een Healthy Attitude, een positieve benadering van gezondheid die verder gaat dan tijdelijke oplossingen. Geen nonsens, alleen praktische toepassingen die gemakkelijk in je dagelijkse routine passen en die je zonder moeite vol kunt houden. Ons doel is eenvoudig: jou helpen bij je reis naar een gezonder leven en het bereiken van je gewenste gewicht, zonder gedoe.

Bij Heltitude draait alles om hoogwaardige samenstellingen en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten en doseringen. We geloven in producten die niet alleen effectief zijn, maar ook lekker zijn. Het resultaat? Een alles-in-één concept dat je helpt bij het bereiken van je gezondheidsdoelen op een manier die bij jou past en dat jij kan volhouden.

Een gezonde levensstijl kan voor iedereen iets anders betekenen, daarom hebben ze bij Heltitude verschillende producten ontwikkeld. Van voedingssupplementen, tot lekkere repen of maaltijdshakes. Kom ze allemaal ontdekken bij E-Fit Aalst en wij geven jou graag persoonlijk advies.

.